Narine Zsiadłe Mleko, 5 Saszetek

Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Producent:
Wysyłka gratis:za zakupy powyżej 250 zł !!!
Cena dostawy: 0
Odbiór osobisty:
0
Odbiór osobisty:
0
Paczkomaty InPost:
12
Poczta Polska:
13
Kurier:
16
Poczta Polska (Pobranie):
17
Kurier za pobraniem:
19
Cena: 39.00
Ilość (szt.):
Zostaw numer telefonu. Oddzwonimy!
Udostępnij:

Zakwaska do przygotowania Zsiadłego mleka Narine w domu

 

Opakowanie 5 saszetek

Dystrybutor:Narine

Pochodzenie:Armenia

 

Skład: Jedno opakowanie zawiera 1 jednostkę suchego fermentu w celu przygotowania 1 litra zsiadłego mleka Narine z 1 litra mleka.

 

WŁAŚCIWOŚCI:

Sfermentowany napój mleczny "Narine" to fermentowany produkt mleczny, który jest mlekiem poddanym fermentacji z użyciem bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus acidophilus szczep n.v. EP 317/402 Narine. W wyniku fermentacji mlekowej dochodzi do zmiany (rozszczepienia na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez ludzkie ciało niż mleko.

 

Sposób przygotowania :

1. Ważnym warunkiem przygotowania produktu wysokiej jakości są czyste naczynia. Wszystkie naczynia do przygotowania jogurtu, musisz wyparzyć w gorącej wodzie lub w piekarniku.

 

2. 1L. mleka gotować przez kilka minut i schłodzić do 38-42°C.

 

3. Rozpuść zawartość jednej saszetki w 50 ml ciepłej wody lub mleka (34-35°C) i dodaj do pozostałego mleka. Dobrze wymieszaj.

 

4. Rozlać do pojemników w celu dojrzewania:

 

4а. Użyj jogurtownicy. Wlać gotowy produkt do pojemników na jogurt i pozostawić włączone na minimum 12 godzin. Po tym czasie sprawdź czy konsystencja się zmieniła, jeżeli tak to wymij i wstaw do lodówki. Produkt będzie gotowy po schłodzeniu.

 

lub:

4b. Umieścić mieszaninę mleka z zaczynem w szklanym słoju (1 litr) i zapewnić stałą temperaturę 38-42°C (owinięte w ręcznik, koc itp.). Czas przebywania wynosi powyżej 12 godzin. Po tym czasie sprawdź czy konsystencja się zmieniła, jeżeli tak to wymij i wstaw do lodówki. Produkt będzie gotowy po schłodzeniu.

 

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Zakwaska powinna być przechowywana w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze nie wyższej niż + 8°C, do 2 tygodni w temperaturze do + 30°C

 

 

Okres przydatności do zużycia: 2 lata

 

 

 

 

 

 

Opis produktu na podstawie danych na stronie dystrybutora.

 

Mieszkańców Warszawy i okolic po naturalne kosmetyki, suplementy diety i żywność

zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego – Warszawa, Ul. Hoża 54

 

 

 

 

 

image

 

 

 

KUPUJĄC U NAS MASZ PEWNOŚĆ, ŻE:

 

Sprzedawane przez nas suplementy są w 100% oryginalne!

Wszystkie produkty są zgłoszone do Głównego Inspektoratu Sanitarnego i dopuszczone do obrotu na terenie Polski i Unii Europejskiej.

Nasz sklep jest zarejestrowany przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia

Newsletter

Strona główna

Zapraszamy na badania:

  • Diagnostyka biorezeonansowa

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego przy ul Hożej 54 w Warszawie. Z chęcią doradzimy i porozmawiamy o suplementach, ekstraktach roślinnych o ich działaniu i korzysciach wynikających z suplementacji.

Copyright

Copyright © 2012

Oprogramowanie sklepu internetowego SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni